| Cosmote Sport 1  Online Gratis

Canallive.online   Cosmote Sport 1

Telegram Acasa     Telegram Grup Telegram     FacebookFacebook   CautaCautare Canal TV     

Program TV complet   Cosmote Sport 1


Daca nu porneste Incearca S1 sau S3

S1 S2 S3

  

ToateTOATE CANALELE     GeneralGENERALE     Sport SPORT     Stiri STIRI     FilmeFILME      MuzicaMUZICA      CopiiCOPII      DocumentarDOCUMENTARE     

Cosmote Sport 1

Sport 5 Gold Israel
Tenis Channel 10
Crime Time
Arena 3 Premium
Bein 2 Franta
Intermedia TV
Cosmote Sport 1
Descriere post tv

Cosmote Sport este un serviciu de sport cu plată din Grecia și este deținut de OTE. S-a lansat în 2009 sub numele de Conn-x TV Sports și este disponibil în prezent prin serviciile OTE de televiziune cu plată Cosmote TV prin IPTV și satelit.

Despre noi

Site-ul CanalLive.online reprezinta rodul muncii noastre de promovare a actualei tehnologii,
fiind incluse stream-uri tv gasite in mod gratuit pe internet si nu numai (paginile web a posturilor tv,
google, yahoo, forumuri si alte motoare de indexare).

- Pe CanalLive.online puteti urmarii online prin internet, tv live din Romania si din strainatate, ce transmit online gratis prin diferite surse. - CanalLive.online se doreste a fi un motor de cautare a diferitelor surse existente pe net, toate sursele fiind puse pe site, in asa fel incat voi sa va puteti bucura de posturile si emisiunile favorite, in format HD, fara calvarul cautarii lor pe internet, voi putand sa va relaxati, savurand racoritoarea preferata sau cafeaua, intinsi pe un fotoliu, o canapea, acasa sau la servici si de ce nu, chiar si in timpul calatoriilor la si catre servici sau locul de vacanta. - CanalLive.online nu detine control asupra continutului programelor de tv si nici nu emite nici una din sursele regasite pe internet. - Drepturile legale asupra marcilor si continutului distribuit prin aceste surse indexate de pe net, apartin detinatorilor de drept online si nu CanalLive.online - Daca detineti un canal tv si doriti ca al dvs. canal tv sa fie exclus sau adaugat din grila noastra, va rugam sa ne contactati.